1a Estatal / Sense possibilitats, AUGI UESarrià 22 CHSES 27

El Sarrià rep un parcial d’1-9 el primer quart d’hora i encaixa contra el Sant Esteve la cinquena derrota en els sis últims partits.

El Sarrià va encaixar la cinquena derrota en els sis últims partits contra el Sant Esteve Sesrovires (22-27), segon classificat del grup D de la primera estatal, en un partit en el qual mai va tenir l’oportunitat de lluitar per la victòria. Els homes de Carles Morales van començar amb mal peu i van encaixar un parcial d’1-9 en el primer quart d’hora, que va condicionar no només la resta de la part sinó també la resta del partit.

El Sarrià va arrossegar aquesta diferència fins als últims minuts del primer temps, que va poder acabar amb un desavantatge de sis gols. En la represa va millorar el seu joc i va aconseguir posar-se a quatre gols dels visitants, però ahir no va tenir el seu partit més efectiu i el Sant Esteve Sesrovires va recuperar les diferències de cinc i sis gols. El Sarrià visitarà la setmana que ve la pista del líder, el Sant Quirze.

 

AUGI SARRIÀ:Guitart, Pòrtulas (6), Pere Arnau (6), Palomeras (1), Fina, Martí Arnau (2), Ballester (1), Rovira, Serrano (1), Mariscal (3), Moreno, Torres, Fuster, Pol Díaz (2) i Albert Díaz.

SANT ESTEVE SESROVIRES:Jordan (8), Cabello (1), Sesplugues (2), Madico, Lorente (6), Pujol, Escudero, Gómez, Ridao, Falguera (2), Bonas, Sobrino, Domingo (7), Cazalla i Claramunt (1).PARCIALS:1-3, 1-5, 2-9, 5-11, 7-12, 9-13; 10-16, 12-19, 16-22, 17-23, 19-24 i 22-27.