L’Augi agafa velocitat de creuer des del darrere

Tercer triomf seguit per als de Carles Morales, que van creixent des de la porteria i els posteriors contraatacs.

 

“Sí, són tres partits seguits guanyant i l’equip sembla que agafa confiança des de la defensa. Avui són 24 gols encaixats i l’altre dia [diumenge al camp del Bordils B] 21 i després podem sortir corrent”, va dir Carles Morales després del 33-24 d’ahir, el tercer triomf seguit dels sarrianencs.

I és que l’Augi ha agafat velocitat de creuer i mitjançant el seu rigor al darrere torna a ser l’equip que el curs passat va començar la temporada disposat a arribar a la fase d’ascens. Ahir, des del 6-1 i tret de dos mals minuts en defensa en la segona meitat, va poder imposar la seva superioritat.

 

AUGI SARRIÀ 33: Guitart, Pórtulas (6), Pere Arnau (7), Palomeras, Fina (2), Martí Arnau (5), Ballester (6), Rovira (1), Serrano, Mariscal (1), Moreno, Torres, Lozano (5) i Díaz.

PALAUTORDERA SALICRU 24: Ramos, Sabadell (1), Hortelano, Deumal (1), Matano (6), Turon, Sallés (4), Paniagua (2), Segarra (8), Tomàs (1), Blázquez, Montoli i Bosacoma.