2 Cat - Sènior B / 2 Punts per no perdre el capdevant. UESarrià 36 - H.Polinya 24

Partit corresponent a la antepenúltima jornada abans d’acabar la primera volta de la lliga. El partit ha estat dominat de començament a final pels nostres amb avantatges que han anat variant fins a acabar amb el +12 final.

 

El partit ha començat amb falta de precisió per part dels dos equips, però a poc a poc els nostres han deixat anar el braç i s’han allunyat en el marcador 10 – 4. A poc a poc els visitants a base d’atacs ràpids i errors en el marcatge del pivot, han pogut sumar gols i començar un tu a tu amb nosaltres. Tot i això, el marcador a la mitja part reflectia un +7 al marcador (19-12).

La segona part i amb una defensa més oberta per part dels visitants, aquets han pogut escurçar una mica les diferències, aconseguint un +5 (22-17). Aquest resultat però ha estat momentani, ja que els nostres han endurit la defensa i a ser més efectius en atac per acabar amb el +12 final.

 

Felicitar al nostre juvenil Iñaki Gutiérrez, que ha debutat amb l’equip sènior, essent el primer jugadors post 2000 en jugar en una categoria sènior amb el nostre equip, realitzant un gran partit i demostrant el que el pot deparar el futur.