1A Estatal / Nadal en groc AUGI UESarrià 30 H .St Vicenç 16

Foto: @jm_santi / Twitter
Foto: @jm_santi / Twitter

Cinquè triomf seguit de l’Augi, que a partir de la defensa (5 gols en la primera meitat) ha trobat la fórmula per sumar de dos en dos.

 

L’Augi Sarrià va celebrar l’arribada de les festes amb la seva afició, a qui va cridar a anar vestida de groc al pavelló i amb qui va compartir una xocolatada un cop acabat el partit. El resultat, un bon tortell. Perquè els de Carles Morales fa setmanes que han trobat la fórmula i són capaços, a més, d’aplicar-la. Per això ja enllacen cinc jornades seguides sumant de dos en dos. “Hem sabut fer molt bé les coses i ràpidament al minut 6 o 7 ja guanyàvem 4-1. I no els hem deixat entrar al partit” va dir l’entrenador de l’Augi, satisfet amb el rendiment del seu equip en aquest darrer tram del campionat. “Hem pogut sortir al contraatac, quan defensem bé ens sentim forts i els porters paren com en Guiti en la primera meitat o l’Antonio [Moreno] en la segona”, va afirmar el tècnic, que va valorar que el seu rival només havia fet cinc gols en els primers vint minuts.

 

AUGI SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (2), Pere Arnau (7), Palomeras (3), Fina (5), Martí Arnau (6), Ballester (3), Rovira (1), Serrano, Mariscal, Moreno, Torres (2) i Lozano.

 

SANT VICENÇ BAR MI CASA:Roca (3), Ribas (1), Ferrés (1), Costa, J. M. Grau (1), Ríos (1), Vila (2), M. A. Grau (1), Deiros (3), Sanz, Bejarano, Elena, Gallego (3), Laliga i Garcia.