1A Estatal / L’Augi apallissa el cuer. CHSE Palautordera 25 - AUGI UESarrià 36

Carles Morales
Carles Morales

Els sarrianencs, que van dominar des de l’inici, van reaccionar a l’empat a vint.

 Sisena victòria seguida per a l’Augi Sarrià, en el primer compromís després de l’aturada nadalenca i en la visita al cuer de la lliga. Els de Carles Morales van fer un bon inici i tenien el partit controlat malgrat l’eficàcia de Jordi Planas, màxim golejador de la competició.

Un 0-3 i un 8-14 van ser els fonaments d’un triomf que es va veure compromès per primer cop abans del descans amb el sisè gol de Planas (15-16). “Ens hem desconnectat, no hem fet bé les coses i el Sant Esteve també ha apujat la seva intensitat en aquell moment”, explicava el tècnic de l’Augi. Després de la mitja part, els locals van empatar a 20 i la resposta va ser un aclaparador parcial d’1-10 liderat per Nitu Pórtulas, que va tornar a jugar d’extrem i es va imposar en el duel de golejadors amb 15 gols (8 gols després de l’empat a 20).

 

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA:Gutiérrez, P. Colomé (3), Marín (1), M. Colomé, Rovira (1), Armadans, P. Bosch (1), Altimira (1), S: Planas (1), Hernández (3), Pou, J. Planas (13), Zamora (1). Ll. Bosch, German i Volart.AUGI SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (15), Pere Arnau (6), Fina (3), Martí Arnau (3), Ballester (2), Rovira (2), Serrano, Moreno, Torres (3), Teixidor (1), Fuster (1), Díaz.