2 Cat Sènior Masc / Victòria contundent 32- 18 per tancar la primera volta.

UESarria B 32 / H Gavà B 18

 

Partit que tancava la primera volta de segona catalana. El partit s’ha resolt des dels primers minuts i l’equip no ha tingut gaires ensurts en els 60 minuts, demostrant que quan la intensitat defensiva és alta, l’equip pot lluitar pel que vulgui.

 

 Els primers minuts han servit per tantejar al rival i començar a marcar diferències en el marcador, 8 - 4 als primers 15 minuts. Però poc a poc, davant la baixada d’intensitat defensiva i les ràpides transicions ofensives del rival, aquest s’han apropat al marcador. Al final de la primera part el marcador era 14 - 11.

 

La segona part ha començat amb una demostració defensiva, que ha ensenyat que quan l’equip s’esforça pot recuperar pilotes i marcar la diferència. El primer gol rival ha tardat 6 minuts a arribar (18 – 12), i la tònica de la segona part ha estat totalment favorable als nostres, que a poc a poc ampliaven la distància final. El resultat final ha estat 32 - 18.

 

 

 L’equip acaba la primera volta amb 19 punts, millorant els registres de l’any passat. El líder actual està a 4 punts i es presentarà la setmana que ve per tenir un dels partits més interessants de la lliga.