1a Estatal / La ratxa continua. AUGI UESarrià 32 - CHSJ Despí 31

Josep Ballester
Josep Ballester

El Sarrià aconsegueix la setena victòria consecutiva amb un gol de Ballester en els últims segons a la pista del Sant Joan Despí.

 

El Sarrià continua en ratxa. Ahir va encadenar a la pista del Sant Joan Despí la setena victòria consecutiva (31-32), en un partit que no va resoldre fins als últims segons. Malgrat les baixes per malaltia, l’equip de Carles Morales va sortir disposat a allargar la bona tònica. Va tenir el domini de la primera part, per bé que amb avantatges curts que no superaven els dos gols.

 

Els locals, però, van fer un parcial de 3-0 en els últims minuts i van marxar al descans amb un gol d’avantatge.

 

En la segona part es va repetir el guió: domini del conjunt gironí, amb marges curts. El Sant Joan Despí va llançar ofensiva en els últims minuts i va aconseguir empatar a 31 gols poc abans de la botzina final. Ballester, amb molt d’orgull, va tenir temps de marcar el gol de la victòria a 15 segons del final. El Sarrià jugarà la setmana que ve contra el Granollers B.

 

SANT JOAN DESPÍ:Boix, Tort (4), Francès (1), Guàrdia (4), Torres (1), Ezquerra (3), López (2), Sabaté, Farrés, Pérez, Pueyo (3), Cabello (13), Fernández, López, Cuartero i Guijarro.AUGI UE SARRIÀ:Guitart, Pòrtulas (7), Pere Arnau (12), Fina (1), Martí Arnau (2), Ballester (6), Rovira (4), Serrano, Mariscal, Moreno, Torres i Teixidor.