2a Cat Sènior Masc / Inici de la primera volta amb vitòria i a 2 puns del lider. UESarrià B 27 - BM Barberà 25

Comença la segona volta de la competició amb un dels partits més durs del campionat. El partit a estat tens des del minut 1 al 60, amb avantatge en el marcador en gairebé tot moment, els nostres han hagut de lluitar i partir per sumar dos punts importants per aconseguir l'ascens.

El partit començava amb un avantatge dels visitants 2-4 en els primers minuts de joc. Amb el pas dels primers nervis i amb el cos preparat per la dura batalla, els nostres han començat a imposar-se a la dura defensa rival aconseguint l'empat 5-5 i acabant la primera part amb un avantatge de +2 (11-13).

La segona part a començat a una doble exclusió dels visitants que ha permès als nostres separar-se una mica en el marcador +4, en els primers minuts de la represa. A poc a poc el partit ha incrementat la seva duresa i tot i que els equips aconseguien anotar gols, aquests eren molt cars d'aconseguir. Tot i l'increment d'aquesta duresa, decisions arbitrals dubtoses per part de les dues bandes i petits errors en el llançament, els nostres han mantingut l'avantatge sempre de mínim 2 gols, fins al resultat final de 27-25.

Felicitar els nostres jugadors pels dos punts i per haver demostrat que quan lluiten són un gran equip i fan gaudir a la grada que sempre està allà per donar un cop de mà. Ara mateix l'equip es manté en la zona alta de la classificació a dos punts del líder.