2 Cat Sènior Masc / La falta de solidessa, les perdues de pilota i les baixes fan perdre el partit 30-29

CHSJDespí 30 - UESarrià B 29.

El partit ha tingut majoritàriament al capdavant a l'equip de Sant Joan Despí amb petits avantatges d'un o dos gols.
Durant uns minuts els nostres han aconseguit capgirar al marcador però la falta de ritme en atac, les pèrdues de pilota i detalls en defensa han fet que els nostres marxessin a la mitja part perdent de 2 gols.

La segona part ha començat amb un avantatge de +4 per part dels de Sant Joan Despí. Tot i això, els nostres no s'han rendit i han aconseguit remuntar el partit i tenir diverses pilotes per posar-se per davant però els pals i el porter ho han evitat. Uns últims minuts molt estrets han acabat cedint cap als locals tenint una última pilota per empatar el partit que no s'ha aprofitat per a una falta d'entesa ofensiva

Un entrebanc després d'un gran partit la setmana anterior que no suposa cap canvi en la classificació però que possiblement torna a posar tot com estava fa dues setmanes. Toca seguir treballant i lluitant.