1A Cat Sènior Femení / Vitòria per arrivar a la 2a fase amb la moral a d'alt, UESarrià 26 La Salle Montcada 21

Última jornada de la 1a fase on els dos equips no s'hi jugaven res a efectes de la classificació, però q van demostrar el seu compromís i orgull competitiu.

 

Partit intensíssim des del primer moment on les de Montcada van arrencar millor, amb molt de ritme, i on les sarrianenques no acabaven d'ajustar la defensa, sobretot pel centre i algunes pilotes perdudes per precipitació. 

 

Els primers minuts doncs, semblava que la  Salle manava en joc i marcador, fins i tot de 4 gols al primer quart d'hora, però que a partir d'una superioritat ben gestionada defensivament i una major efectivitat ofensiva es va poder donar la volta al marcador arribant a un ajustat 13-12 a la mitja part. 

 

 

La segona va estar marcada sobretot per la duresa defensiva d'ambdós equips però que sols era castigada amb exclusions pel bàndol local. En forces moments l'arbitratge no va saber controlar el partit i va fer que el joc pugés en intensitat i tensió. Tot i així, un gran joc ofensiu i un millor balanç defensiu amb una gran porteria van fer que les locals arribessin als 6 gols d'avantatge a pocs minuts del final, acabant amb el 26-21 definitiu. 

 

Així doncs, victòria per mantenir la imbatibilitat a casa i arrodonir una segona volta amb bona nota, imbatudes també, i on sols s'ha escapat un punt en el derbi contra el Banyoles. 

 

Gran final de 1a fase per les noies, en resultat i joc que fa que esperin el sorteig de fase d'ascens d'aquest dilluns amb la màxima il·lusió i amb moltes ganes de competir.