1A Estatal / La prova del nou / BM La Roca 23 AUGI UESarrià 24

Novè triomf seguit de l’Augi, que supera els entrebancs i s’endú la victòria de la Roca, que havia guanyat deu partits consecutius.

 

L’Augi Sarrià va enllaçar el novè triomf seguit a la lliga, contra la Roca en el partit que a la primera volta va obrir la ratxa negativa dels de Carles Morales, que es van quedar sense opcions de lluitar per entrar a la fase d’ascens a les primeres de canvi.

La victòria d’ahir té encara més valor perquè els roquerols havien estat deu jornades seguides sumant de dos en dos i, al matí, Morales va tenir la baixa de darrera hora de Josep Ballester. Amb tot, l’Augi va dominar des de l’inici (0-2, 3-6 i 6-10) un partit molt vistós i dur alhora que va fer un tomb amb un parcial de la Roca en l’inici de la segona meitat.

 

Els locals van fer un 6-0 i el marcador va passar de l’11-14 (Torres al 33’) al 17-14 posterior al temps mort del tècnic de l’Augi, que va voler cridar a la calma els seus. Els sarrianencs van refer-se i amb un 0-3 al final (Rovira, Pórtulas i Torres) van entrar al tram final al davant (22-24). Els locals van ajustar el resultat i Antonio Moreno va salvar l’Augi amb la darrera aturada.