1A Estatal / Desè triomf consecutiu del AUGI UESarrià 30 H Sant Cugat 28

Guillem Torres en un contraatc
Guillem Torres en un contraatc

 L’equip de Carles Morales va controlar tot el partit i només va tenir dubtes quan es va quedar amb només tres jugadors de camp.

 

La desena, a la butxaca. I ja són tres mesos seguits sumant victòries. L’Augi UE Sarrià de Ter va tornar a guanyar, ahir a casa contra el Sant Cugat, en un partit que va dominar gairebé sense problemes, amb molta solidesa.

Ja en la sortida, el nivell dels locals va ser notable, manant en el joc i el resultat (9-5), i sabent a què jugava el rival.

 

Només en els dos darrers minuts de la primera part va haver-hi cert descontrol, que va provocar dues pèrdues i dos gols ràpids dels visitants (15-11). Després de la represa, la sortida també va ser excel·lent (17-11), movent la pilota per trobar solucions i ampliant diferències. L’únic moment complicat va ser quan l’equip es va quedar amb només tres jugadors a pista.

El Sant Cugat es va ficar en partit, però tot i pressionar al final, els de Morales no van patir, i va saber lligar un triomf més.

 

AUGI UE SARRIÀ:P. Arnau (2), M. Arnau (4), Ballester (2), Esaín, Guitart, Moreno, Pórtulas (5), Rovira (4), Serrano (1), Torres (3), Díaz (6), Teixidor (3).H. SANT CUGAT:Basela (3), Campo (1), Cortés (5), Domingo, Esparza, Galán (1), Gutiérrez, León (2), A. March, G. March (10), Ortega (5), Peiró (1), Vaz, Vives i López.