2 Cat Sènior Masc \ Important victòria amb un rival directe pel Play Off, UESarrià B 30 - CHJMataró 20

Marian Coman, Pivot UES B

Bon Inici de partit  amb un 4-0 que semblava posar les coses molt senzilles, però això només ha estat un miratge, ja que un parcial de 1-5 posava les coses com a l'inici. Fins als instants finals de la primera part, el marcador va estar igualat, però uns grans últims 10 minuts posaven una diferència de +5 al marcador.

La segona part només va servir per incrementar aquest avantatge, fins al marcador final de 30-20. D'aquesta manera l'equip ha pogut repartir minuts a tots els seus jugadors i demostrar que quan es treballa en defensa, l'equip sol realitzar les seves millors actuacions.

La victòria contra un rival directe, fa que els nostres avancin a la classificació al Mataró i es col·loquin en tercera posició. La setmana que ve tindran un rival directe de nou on la victòria pot servir per deixar distància dels seus perseguidors i començar a assegurar una posició de playoff.