1A Estatal / L’Augi evita un drama al camp del líder CHSES 25 - AUGI UESarrià 19

Els de Carles Morales van haver d’apel·lar a l’orgull després d’un 6-0 entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona.

 

L’Augi Sarrià va perdre a la pista del líder un partit que havia plantejat per guanyar jugant ràpid i a un marcador alt. “Hem començat molt bé i hem sortit forts” va dir Carles Morales, que lamentava l’error que els va fer anar al descans 10-7 i, sobretot, el mal inici de segona meitat; un 4-0 que completava un parcial de 6-0 i que els va sentenciar (14-7). Apel·lant a l’orgull en el temps mort, la diferència no va créixer més.

“Estic content amb el sacrifici i l’esforç de l’equip. Això ho tinc molt clar” va dir el tècnic de l’Augi Sarrià, que dissabte que ve rebrà el Sant Quirze (segon).

 

H. SANT ESTEVE SESROVIRES:Jordan (3), Cabell (3), Sesplugues (5), Abadal, Gràcia (2), Pujol (2), Puget, Escudero (2), Gómez, Ridao, Falguera (1), Bonas, Sobrino, Domingo (3), Cazalla (3) i Rius.

AUGI  SARRIÀ:Pórtulas (4), Pere Arnau (4), Martí Arnau (2), Ballester (1), Rovira, Serrano, Esain, Moreno, Torres (6), Tserno, Biosca, Teixidor, Díaz i Vicente (1).