1a Estatal / Desconnexió fatal . H. Esplugues 25 AUGI UESarrià 22

L’Augi Sarrià domina en la primera part i el principi de la segona, però desapareix del partit i es deixa remuntar en el tram final

L’Augi Sarrià va deixar escapar un partit que va controlar durant més de 40 minuts a la pista de l’Esplugues. El partit va començar bé per als gironins. Així, un parcial de 3-9 no feia preveure de cap manera el desenllaç final. L’equip era solvent tant en defensa com en atac tot i que el ritme tampoc era el que més convenia a l’equip. Això va permetre als de casa revifar abans del descans i entrar un altre cop al partit (9-12).

La segona part va començar amb el Sarrià dominant de nou el joc i escapant-se 10-15 amb tres gols seguits. Només calia rematar la feina, però va ser just llavors quan l’equip va abaixar els braços i sense capacitat de reacció va veure com els de casa, més motivats i amb ganes de remuntada, van capgirar el resultat. Durant quinze minuts el Sarrià només va fer un gol. Impossible guanyar així.

 

ESPLUGUES:Sergio Luque, Garcia, Martín (8), Millán, Sans, Santos, Guma (1), Bisbe, Meavilla (4), Àlex Luque (2), Elena, Romero, Polo (2), Martorell (8), Giralt i Vigo.

 

AUGI SARRIÀ:Pórtulas (4), Pere Arnau (4), Ballester (2), Rovira (2), Serrano, Mariscal (1), Moreno, Biosca, Teixidor (1), Díaz (1) i Vicente (5).

 

PARCIALS:0-3, 2-5, 3-6, 5-9, 7-10, 9-12; 10-14, 15-16, 16-19, 19-20, 22-20 i 25-22. (5).