2 Cat Sènior Masc \ Sense baixar el cap a pel 3r lloc /H Polinyà 23 UESarrià B 32 ,

Partir a priori fàcil pel nostre equip davant del penúltim classificat.

Els primers 15 minuts del partit amb un control total del partit i la situació del joc amb un marcador de 2/7.

L'equip veient que estava controlat hi ha caigut en la relaxació en defensa i unes quantes errades seguides en atac, ha fet que l'equip local portés la iniciativa i acabes igualat el marcador a la mitja part 10-11.

A la represa del partit i amb les coses més clares, pressionant en defensa i no fallant ofensivament ha fet que al minut 45 el partit estigués tancat amb un 16/22.

Els últims 15 minuts de control del partit i fent rotacions s'ha aconseguit un resultat final de 23/32.

La setmana vinent penúltim partit de lliga regular davant del H Manyanet, cal aconseguir guanyar per assolir la tercera posició per la classificació dels play off d'ascens... si, si l'ascens.