1a Cat Sènior Femení / Guerreres fins l'últim minut / CH Salle Moncada 25 - UESarrià 28

Partit clau per assegurar la segona plaça en la jornada d'avui en un desplaçament complicat.

 

Una primera part molt igualada en què cap dels dos equips aconseguir marxar en el marcador, ja es veia que l'equip local no ho posaria fàcil en cap moment, ja que es jugava poder mantenir alguna remota opció, la primera part es tancava amb un 14-13.

Represa del partit amb un frec a frec constant entre els dos equips, però ningú marxava del marcador, amb alguna decisió arbitral dubtosa i algun moment amb 4 jugadores al 40x20 les nostres guerreres han aconseguit l'objectiu de portar-se una valuosa victòria cap a casa amb un meritori 25-28 final.

La setmana vinent el partit clau, una victòria davant del BCN Sans dona la classificació automàtica al top 4.