1a Estatal / A L’Augi se li comença a fer llarg el final de temporada. AUGI UESarrià 28 La Salle Montcada 33

 Sisena derrota en els darrers set partits del Sarrià, sense transcendència.

 

 Ni per dalt, ni per baix, la classificació fa setmanes que no diu res a l’Augi, que ahir va encaixar la sisena derrota en els darrers set partits. Una ratxa que es va veure trencada amb la visita del Bordils B (20-15).

“Se’ns està fent llarg. A l’equip li costa molt rendir al nivell desitjat en aquests darrers partits” reconeixia Carles Morales, després d’un partit que van començar dominant (3-1) i que tenien a l’abast fins al final de la primera meitat, quan els locals van encaixar un parcial de 0-5 (9-15). Els visitants es van situar 13-21 i, amb tres gols seguits de Ballester, el resultat es va ajustar (20-22) però dues pèrdues locals i els conseqüents contraatacs van fer que fos un miratge, perquè la diferència es va tornar a disparar (23-31).