1a Estatal / L’Augi encaixa la setena derrota en vuit partits / HSV 26- AUGI UESarrià 25

Un penal, amb el temps esgotat, fa créixer la mala ratxa del Sarrià 

 

L’Augi va encaixar la setena derrota en vuit partits, una ratxa negativa només interrompuda pel triomf a casa contra el Bordils B, en una altra jornada en què els de Carles Morales van quedar en quadre. Gutiérrez, un juvenil de primer any (16 anys), era l’únic primera línia de recanvi del Sarrià, que en la primera meitat va dominar el partit i, en la segona, va arribar a tenir un avantatge de quatre gols fins que les seves pròpies errades van donar l’oportunitat al Sant Vicenç d’entrar al partit, i amb l’empat a 25 va poder fer el gol del triomf amb el temps esgotat.

 

“L’equip fa temps que té molt clar on és, i ara mateix ja es tracta de ser bons companys. Jugar bé també és important, però ens hem de sacrificar a la pista i competir”, va dir el tècnic del Sarrià, que espera acabar la lliga dissabte amb triomf. 

SANT VICENÇ BAR MI CASA:Fernández, J. M. Grau (2), Vila (5), M.À. Grau (4), Deiros (3), Bejarano, Elena, A. Martínez, Gallego, Laliga, Moreno (11), J. Martínez (1).AUGI SARRIÀ:Pórtulas (7), Pere Arnau, Martí Arnau, Ballester (6), Rovira, Serrano, Mariscal (2), Essain (2), Moreno, Torres (2), Lozano (6), Biosca i Gutiérrez.

 

PARCIALS:2-1, 4-2, 6-5, 7-8, 9-11, 12-14; 14-17, 17-18, 19-20, 20-22, 23-23 i 26-25.

 

ÀRBITRES:Álvarez Boixaderas i Escoda Pérez (Catalunya). Exclusions a M.À. Grau i a Gallego, del Sant Vicenç, i a Martí Arnau, Ballester i Essain, de l’Augi Sarrià.