2a Cat / Fase d'ascens, anada / Els més grans també tenen un mal dia. HSMiquel 33 UESarrià B 21

Ensopegada greu ahir a la pista de l'Aiguajoc de Barcelona en el primer partit de fase d'ascens a 1a Catalana.

Ja es veia des de-del principi que els astres no estarien alineats amb el nostre equip, sense poder escalfar en condicions, començament del partit amb 35 minuts de retard en una pista complicada i poc apta per una fase d'ascens.

Però això no és cap excusa per portar-se una renda negativa de 12 gols.

Un equip experimentat i veterà com el St. Miquel va saber jugar les seves cartes i el va sortir bé.

Partit igualat els primers 5 minuts amb un 0-2 a favor que es va desfer al primer quart del partit amb 3 penals fallats pel nostre equip i quatre aturades seguides del porter local que va fer una exhibició durant tot el partit, això va fer que a la mitja part portéssim un 15-8.

Feta una lectura errònia del partit, el nostre equip no va poder portar la iniciativa en cap moment a la segona part i continuant amb l'encert del porter local.

Cal destacar que quan faltaven 2 minuts perdien de 9 gols però dos contraatacs ràpids de l'equip local van pujar un +2 i van deixar un marcador final de 33-21.

Igual que s'ha de saber perdre, s'ha de saber guanyar i l'equip local amb la veterania que porta ho hauria de saber * Sense comentaris.

Tothom sabia que no seria fàcil i el diumenge vinent veuran que és un pavelló i una afició, la nostra, la Sarrianenca... que ha fet patir a la pista a tots els equips que hi han passat pel nostre pavelló.

Fem una crida pel diumenge vinent perquè els nostres Sèniors Femení i Masculí necessiten tot el vostre suport i convertir el pavelló en una festa,  hem de recolzar als nostres jugadors d'aquest cop moral i portar-los a la victòria i si cau, morir matant, no dubteu que es deixaran la pell.
I no patiu, més grosses les hem fet.... Pit i Collons.