1A Estatal / Comiat plural a Sarrià de Ter / AUGI UESarrià 33 CHSEP 25

 L’Augi tanca la lliga amb victòria, en l’adeu del seu tècnic.

 

L’Augi va posar fi a la ratxa negativa de resultats –tres derrotes seguides i set en els anteriors vuit partits– en l’última jornada de lliga, contra el penúltim i ja descendit, que tampoc s’hi jugava res. Els visitants van començar manant 0-1, 2-6 i 6-12 aprofitant els errors locals. Un parcial de 5-0 va ajustar el resultat, que no seria de domini local fins al minut 10 de la segona meitat (Teixidor, 20-19). “Era el meu últim partit”, va dir Carles Morales, tècnic de l’Augi des del gener del 2017.

Una decisió presa i comunicada a la junta feia setmanes. “Crec que el cicle s’havia d’acabar, marxo content i satisfet amb la feina. Ha estat un any complicat per molts motius, però Sarrià sempre serà casa meva, m’hi he forjat com a jugador i com a entrenador. I qui sap si en un altre moment puc tornar”, va dir Morales.

 

AUGI SARRIÀ:Pórtulas (2), Pere Arnau, Martí Arnau, Ballester (7), Rovira (4), Serrano, Mariscal, Esain (1), Moreno, Torres (2), Lozano (8), Biosca, Teixidor (4), Gutiérrez i Vicente (5).

 

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA:Gutiérrez (1), Pol Colomé (2), Marín (3), Marc Colomé (1), Armadans, Altimira, Sergi Planas (6), Hernández (4), Guirado (1), Jordi Planas (6), Zamora (1) i Volart.