1a Cat Sènior Femení / Camí al Top 4 ! / UESarrià 26 CETortosa 25

L'últim i decisiu partit de la 2a fase del sènior femení per classificar-se pel Top4 es jugava a casa davant un Tortosa que ja havia posat molt complicades les coses al partit de la 1a volta.

 Tal i com s'esperava, el partit va ser molt igualat a la pista i al marcador, i amb els nervis a flor de pell fins l'últim segon en un UES que presentava les seves millors gales, ple a rebentar i decisiu fent de jugador número 8.

 I és que ja des d'un inici el joc va ser igualat amb alternança al marcador i on cap dels dos equips aconseguia obrir un forat considerable tot i que el +1 per les taurones semblava regnar.

 El Tortosa amb una defensa 6:0 obligava les de casa a treballar molt bé els atacs forçant-les amb llançaments imprecisos. Les sarrianenques amb un 5:1 d'inici semblava que no acabaven de tancar prou bé la defensa i concedien alguns gols fàcils. Un canvi a una 6:0 en moments semblava que podia funcionar una mica millor.  Aixi la 1a part va acabar en igualtat a 13 però semblava que el Tortosa aconseguia estar més segur en el joc, potser per l’absència de tants nervis ni la necessitat de la victòria.

 Durant el descans les de casa es van conjurar a treure el partit endavant, tot i que en l'inici de la 2a part va seguir la tònica d'igualtat amb mínima diferència de les de casa. Això fins que cap al minut 40 i gràcies a alguna transició ràpida ben executada i un major encert de cara a porteria, malgrat les grans intervencions de la portera tortosina, va permetre una petita distància de 3 gols que semblava portar el partit de cares per les sarrianenques.

 Els minuts finals però, els nervis van fer que es concedissin contraatacs directes de les de l'ebre que no tan sols reduïen la diferència sinó que fins i tot van aconseguir posar-se 1 gol amunt a falta d'1 minut pel final.

 Un temps mort de les de casa i la ferma convicció que es podia revertir la situació van fer que en l'últim minut és féssin dos molt bons atacs i una bona defensa aconseguint el gol definitiu a falta de 5 segons pel final del partit i fent esclatar la glòria generalitzada a l'UES.

 Al final felicitat absoluta de les de casa que veuen premiada una grandíssima i molt treballada temporada amb el premi de la classificació pel top4 que es disputarà els pròxims dies 19 i 20 de maig a la ciutat de Banyoles. Un cop aconseguit i més que superat l'objectiu de temporada, Sant Vicenç B, Banyoles i OAR Gràcia B (les rivals de les nostres sèniors en la semifinal) seran els equips a batre per poder aconseguir l'ascens a Lliga Catalana.

 

 

Moltes felicitats noies, a gaudir del top4 i a per aquest nou repte!