2a Cat / Fase d'ascens, Tornada / Victòria estèril en un gra final de temporada/ UESarrià B 35 CHSMiquel 27

Amb tot l’orgull per davant, vàrem  platejar el partit amb totes les eines possibles per poder guanyar-lo, i si es pogués poder remuntar el 12 gols de desavantatge del partit d’anada.

El primers minuts amb una sortida en tromba una renda de 3 gols semblava que marcava el camí, però l’equip visitant va refer-se i posar-se amb un 5-7, però el nostre equip amb una contundent defensa i la ajuda de nostra afició vàrem arribar al descans amb un 15-12 al marcador.

El marcador pujava i baixava, l’equip visitant veient que anaven per darrera  al marcador va endurir el joc fent que l’ambient pugés al pavelló.

Al minut 13 de la segona part el porter visitant va ser expulsat per dirigir-se a la grada...(Ho deixarem aquí).

El marcador final de 35-27 reflexa el treball i l’esforç de aquest equip per intentar-ho i del que ens sentim orgullosos.

Agrair al cos tècnic l’esforç durant tota la temporada por portar a Sènior B per segon any consecutiu a la fase d’ascens.

Menció especial a tota l’afició per omplir el pavelló i recolzar-nos fins l’últim minut.

*No caurem en fer el que va fer l’equip visitant en anteriors cròniques, però abans és va jugar un partit igual d’emocionat i jugant-se un Top 4... I no va passar res... Com varen dir en la crònica del Partit del Aiguajoc “ S’ha de saber guanyar i perdre...