Club / Dimissió de l'actual junta deprés de 5 anys. Nous projectes, noves il·lusions.

Després de 5 Anys dimiteix l'actual junta pel desgast natural i a l'espera de nous projectes per millorar el club tant esportivament com socialment.

Ahir a les 21.00 es va celebrar a les instal·lacions del Coro a Sarrià de Ter la junta extraordinària a on la junta actual va presentar la dimissió en bloc després de cinc anys de feina, amb la sensació que després d'aquest temps s'ha assolit els objectius tant econòmics com esportius. El desgast i l'ampliació de nous reptes, fan que un aire nou hagi d'agafar aquest nou projecte tant esportiu com social.
Es fa una valoració positiva d'aquests 5 anys, després de les millores que s'han fet al Pavelló i destaquem que han complert amb l'objectiu que s'havien marcat i remarquen que deixen un club sense deutes, sanejat i amb unes reformes molt importants al pavelló.
Esportivament la junta destaca el bon nivell dels equips amb més de 200 fitxes. La base ha augmentat en jugad@rs i que han apostat per la secció femenina, l'escola esportiva i fent menció en què es continuï amb el projecte de l'handbol femení.
La presidenta Alícia Garcia anuncia que fins al 15 de juny es poden presentar candidatures i anuncia que de moment hi ha un grup de socis que estan treballant per presentar-se.
Aquest nou grup de socis prepara un nou projecte tant esportiu com social molt engrescador, a on poder assolir tant a nivell esportiu com social la màxima cohesió, continuant al treball ja fet i amb nous objectius.
La presidenta Alícia Garcia i la junta té agraïments per tothom qui hi ha col·laborat, juntes, col·laboradors, socis, patrocinadors, institucions i tota la gent que ha fet possible aquest projecte durant 5 anys.