1A Cat Sènior Femení / To4 - Semifinal / Oar Gracia 25 UESarrià 24 / A per la llei de la 2a oportunitat.

Avui a les 16.00 h 2a oportunitat per assolir l'ascens a lliga Catalana.

Segona semifinal molt disputada ahir a la tarda a Banyoles del Top4 Sènior femení de 1a catalana, amb una dolorosa derrota a l'últim segon davant d'un Oar Gràcia amb molt d'ofici.
El nostre equip molt rigorós i ben posicionat a la primera part, amb un cara a cara constant i amb pujada i baixada del marcador que feia que cap equip marxés de +2 en cap moment.
L'afició sempre animant i recolzant al nostre equip va fer que les nostres jugadores no marxessin en cap moment del partit.
La primera part va acabar amb un 8-9 i tot per decidir a la segona meitat.
2a Part molt diferent de la segona, mateixa actitud, mateix compromís, però amb un criteri arbitral molt diferent.
L'Oar Gràcia va sortir molt endollat i amb una defensa molt contundent, al minut 13 amb un 13-11.
Ofensivament molt actiu el nostre equip, amb una expulsió molt dubtosa de Sònia López, l'equip amb una jugadora menys no va caure... Al minut 17 el marcador reflectia un 18-18.
Min 20 19-19, Cap equip marxava deL marcador, Sònia Garcia movent l'equip, Carla Costa sent l'estilet ofensiu, min 24 21-21.
En aquest impàs de joc, 3 gols anul·lats de Carla costa, Anna Bach i Estel Xifra, que podíem haver marcat un canvi en el resultat final.
Últims 5 minuts del partit L'Oar marxa de 3 gols, el nostre equip amb 2 gols de Cristina Capell i Irene Llusent des dels extrems fan que la igualtat sigui màxima fins a l'últim minut.
Minut 29,51 Però un llançament en dubtós fora de temps amb gol inclòs i posant el 25-24 final, en fa jugar-nos avui l'ascens a Lliga catalana davant de l'amfitrió del torneig i amb una rivalitat màxima.
Dels 4 equips que disputen el Top4, pugen tres la següent categoria.
Uns esperem a tot a les 16.00h al pavelló de la draga per donar tot el suport a les nostres jugadores davant de H. Banyoles