Joan Llunell i Jordi Paretas encapçalaran la nova junta de la Unió Esportiva Sarrià

Els dos exjugadors del primer equip del Sarrià, Joan Llunell i Jordi Paretas Falgàs, opten a dirigir la Unió Esportiva Sarrià,  els dos sarrianencs tenen una forta relació familiar amb aquest esport i club on van fer tota la seva carrera esportiva, passant per tots els equips de la base del Sarrià i fins a arribar a jugar diverses temporades amb el primer equip.

 

Vinculats sempre a la Unió Esportiva Sarrià en diferents etapes de la seva vida (jugadors, entrenadors, delegats, ajudants, ...) ara encapçalen un grup d'amics, companys i molts d'ells també exjugadors, que davant la dimissió de l'actual junta directiva, opten per tirar endavant el club sarrianenc.
"L'estima que sentim per aquest club ens ha portat a intentar buscar gent per tirar endavant un nou projecte per la Unió Esportiva Sarrià" comenten els dos impulsors de la nova junta.
Segons Llunell "treballarem intensament per un projecte de creixement del club, principalment en l'àrea esportiva que és la nostra, professionalitzar el club fa que en millorin totes les seves àrees". 
Jordi Paretas comenta "Ja tenim lligada la contractació de Josep Espar com a director esportiu, que juntament amb els dos coordinadors esportius, un dedicat a la part més formativa (Guillem Torres) i l'altre a la part més competitiva (Víctor Espeso), formaran l'estructura esportiva del club, per la qual treballarem intensament per donar-los les millors eines per poder treballar, el club ha de posar els màxims recursos sobre la pista"
Josep Espar que va marxar del club el febrer de 2016 per fer d'entrenador ajudant del Veszprém, torna al club on va treballar durant cinc anys, i serà la referència en l'àrea esportiva perquè a part de portar la direcció esportiva, serà l'entrenador del primer equip.
Llunell i Paretas juntament amb els seus companys de junta treballen a contrarellotge per aquest divendres agafar les regnes del club. Tenen un projecte esportiu molt ambiciós i amb grans objectius, que veurà la llum el pròxim divendres 15 en l'assemblea extraordinària del club.