Relleu a la junta de la Unió Esportiva Sarrià

Joan Llunell i Jordi Paretas són les cares visibles de la nova junta del club sarrianenc, que aposta pel vessant esportiu amb Josep Espar

 

Joan Llunell (Sarrià de Ter, 1971) és el president de la Unió Esportiva Sarrià, després del relleu a la junta directiva del club. La seva, amb Jordi Paretas a la vicepresidència, va ser l’única candidatura presentada a l’assemblea extraordinària que es va celebrar ahir un cop la sortint, que encapçalava Alícia Garcia, va dimitir un any abans d’esgotar el mandat. “Com que sabem que ningú s’hi vol presentar, què fem? Som gent que ens agrada l’handbol i vam buscar un grup d’amics per enganyar, en el bon sentit. Ens vam trobar uns quants, que tots tenim la mateixa idea” va dir Llunell, el president d’una junta formada per tretze persones i que vol fer una aposta decidida: “Fer un canvi, ja que l’antiga junta havia deixat el pavelló amb les obres acabades, i molt bé; dedicar-nos bàsicament a la faceta esportiva.”

 

“Volem pujar el nivell i l’aposta que fem és el retorn de Josep Espar, com a entrenador del primer equip i com a director esportiu”, afirmava el nou president de l’entitat, amb més de 200 llicències, en referència a la figura que ha de dirigir el rumb esportiu del club: “És la persona que controla totes les facetes i a la junta no va caldre cap discussió. Tots teníem clar que el nostre projecte havia d’anar lligat a Josep Espar, per fer un tomb i donar un canvi al sistema d’entrenament de tots els equips, que gestionarà ell.” A Josep Espar, que va deixar la banqueta de l’Augi l’hivern del 2016 per anar al Veszprém hongarès, l’acompanyaran Víctor Espeso i Guillem Torres en l’estructura esportiva com a coordinadors.

“El coneixíem i és el que ens agrada. Els anys que hi va ser vam gaudir molt i amb un equip inferior al que tenim ara”, argumentava el nou president del Sarrià, que no es va tallar a l’hora de marcar un objectiu: “Nosaltres creiem que hi ha un bon equip i que amb un bon tècnic hem d’aspirar a pujar. El masculí, el femení i la resta d’equips. Però al primer equip la intenció és fer-lo pujar a plata. Quan? Estem convençuts que, si no hagués marxat al Veszprém, hauríem jugat la fase i probablement s’hauria assolit l’ascens per la manera com es jugava.”