Homenatge al Sarrià que va guanyar el Granollers

 

 

Handbol. Es farà en el descans de la semifinal de la supercopa catalana 

  • Jesús Mach , a Sarrià com a entrenador MIQUEL RUIZ.

La Unió Esportiva Sarrià farà diumenge, a la mitja part de la semifinal de la supercopa amb el Fraikin Granollers, un homenatge a l’equip que el 1983 va guanyar l’equip vallesà en l’anada de la semifinal de la lliga catalana (27-25, 15-11 al descans). L’equip que entrenava Emili Rodríguez no va superar l’eliminatòria (41-21 a Granollers) però sí que va guanyar en partit oficial un dels dos equips que no ha baixat mai de la màxima categoria estatal. Aquell 23 de setembre, pels locals van jugar els porters Teixidor i Casassa i Jesús Mach (5gols) –no hi podrà assistir perquè és a Ciudad Real amb el seu fill Sergi– , Frigola (6), Brugé (8), Baulida (2), Villar (2), Manzano, Sala, Vinyals (3) i Rovira (1).