Galleda d’aigua freda

 El Sarrià té el Granollers contra les cordes durant bona part del partit, però cau amb un gol d’Àlex Márquez en el darrer instant

 L’estrena del conjunt de Salva Puig, liderat per ‘Guiti’ a la porteria, prometedora

  • Pórtulas en l’acció que feia pujar el 5-1 al marcador, assistit per Segarra JODI RISPAU / UES.

SARRIÀ17FRAIKIN18

UE SARRIÀ:Guitart, Palacios, Alemán (1), Pòrtulas (6), March, Fina (1), Segarra (1), Arnau (3), Ballester, Mariscal (3), Moreno, Rovira, Serrano, Gutiérrez, Torres (2), Teixidor i Vicente.FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Lancina, Marc García, Valera, Márquez, Figueras (3), Martínez (3), Gassama (1), Sastre, Oswaldo (3), Tarrafeta (1), Popovic (1), Franco (1), Blanchart, Bonanno i Antonio García (5).PARCIALS:1-0, 3-0, 5-1, 6-3, 7-6, 8-7; 10-9, 11-10, 13-11, 14-13, 15-16 i 17-18.ÀRBITRES:Nacho Pascual i Carles Luque. Exclusions a Mariscal, March i Segarra del Sarrià i a Marc Garcia (3 i expulsat), Valera i Osvaldo del Fraikin.

El Sarrià va estar a punt d’eliminar el Granollers en la semifinal de la supercopa, un regal per als conjunts que no juguen l’Asobal que demà arriba a la Roca amb el Barça. Un gol d’Àlex Márquez en el darrer instant de partit, etern per les condicions de calor i humitat que hi havia al pavelló, amb tots els presents amarats de suor des de molt abans de l’inici, va resoldre el duel per ser divendres a Igualada.

L’estrena de Salva Puig a la banqueta i els quatre fitxatges per al debut a plata va tenir com a protagonista individual el mateix de la fase d’ascens el curs passat, Pau Guitart.

Davant, des del darrere

L’1-0 de Mariscal, superat el minut 4, i l’aturada de Guiti en el posterior atac del Granollers, la segona, van marcar l’inici. El Fraikin no trobava la porteria i el Sarrià s’ho anava creient castigant les pèrdues visitants: 2-0 Arnau i 3-0 Segarra –un dels que jugaven el seu primer partit amb la samarreta dels locals– al contraatac. El primer gol del Granollers el va fer Adrià Figueras en inferioritat per l’exclusió d’Antonio Garcia (12:42). NituPórtulas va replicar de seguida i, en un nou contraatac (5-1) desfermava l’eufòria. Garcia va fer el 5-2 a Moreno –el porter suplent–des dels 7 metres i, en el següent, Guiti li aturava el penal després que Pere Arnau hagués marcat el 6-2 per dalt. Figueras, en el refús del segon penal que aturava Guiti, feia el 6-4 i Aleman –també en el seu primer dia– establia de nou els 3 de marge abans que Arnau marqués per als locals després de més de 7 minuts (8-6). Oswaldo havia fet dos gols, un de penal –Guiti el toca– i un altre en transició amb aturada de l’1 sarrianenc en un cara a cara a la contra entremig.

El Sarrià va tornar a sortir endollat amb Rovira i Torres a l’inici de la segona meitat, quan feia més d’una hora que havia començat el partit i Pórtulas de penal, en la seva primera visita als 7 metres i tercera del Sarrià hi marcava el 12-10.

Repetides

Mariscal per sobre el porter establia de nou els 3 gols d’avantatge (13-10) però Antonio Garcia, en la repetició d’un penal que aturava Guiti i el seu llançador acabava marcant en el refús, iniciava la reacció del Granollers. El mateix lateral empatava el partit a 13 i, Serrano al pivot, donava el penúltim avantatge al Sarrià culminant una molt bona circulació col·lectiva, a més de 10 minuts per acabar. També es va repetir l’aparició d’Oswaldo per empatar de penal (Guiti la toca) i, després del primer avantatge dels d’Antonio Rama (14-15 Adrià Martínez a la contra), Terrafeta establia la màxima visitant (14-16).

Ja als darrers cinc minuts, Nitu Pórtulas es va carregar l’equip a l’esquena amb un gol al contraatac (15-17) i el seu segon de penal (16-16 a 3:05). L’extrem va marcar el 17-16 a 1:27 pel final i quan la pilota multiplicava la temperatura ambiental al recinte. Oswaldo va fer l’empat a 17, de penal i a més d’un minut per acabar, amb l’exclusió de Segarra. En inferioritat el Sarrià no va marcar i sí Márquez per al Fraikin, deixant paleses les diferències entre els dos equips tot i que des d’aquest curs estiguin només a una categoria.

 

No puc estar content perquè hem perdut, però hem fet un partit excel·lent contra un equip de categoria superior i que juga a Europa
Hem demostrat que podem jugar contra equips d’alt nivell i només fa deu dies que ens entrenem
SALVA PUIG
UE SARRIÀ
Els que acumulem molts anys en aquest esport a Catalunya ja sabem què significa venir a Sarrià, no ens ha sorprès: veníem a patir i ho hem fet
El partit s’ha fet etern per la calor i la humitat. Era igual per a tots dos, s’havia de jugar i havíem de trobar el moment
ANTONIO RAMA
FRAIKIN GRANOLLERS