Roc Segarra, l’heroi municipal

 Handbol. El Sarrià guanya el primer partit a la divisió d’honor plata, a Còrdova, amb un gol de l’extrem esquerrà quan faltaven 10 segons i després de recuperar la pilota de l’atac local 

  • Segarra, aquest estiu ..

CAJASUR CBM21SARRIÀ22

CAJASUR CBM:Nazario, Ortega (3), López (3), León, Hidalgo (2), Fuentes, Requena (5), Abad, Tavares (3), Pavón, Ramos (1), Amerigo, Gómez (4), Fernández, Castro i Mosquera.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios (1), Pórtulas (6), March, Fina (4), Segarra (5), P. Arnau, Ballester (1), Mariscal (2), Garcia, Moreno, Rovira (1), Serrano (1), Torres, Teixidor i Vicente.PAR.:2-2, 5-2, 7-5, 10-8, 12-11, 13-13; 14-15, 16-15, 17-17, 18-20, 19-21 i 21-22ÀRBITRES:Sanmartín i García. 2 minuts López, Hidalgo, Fernández, Castro; Pórtulas, Garcia, Rovira, Serrano, Torres

El Sarrià va debutar amb triomf a la divisió d’honor plata gràcies al gol de l’extrem que va arribar del Palautordera. Segarra va fer el 21-22 a 10 segons per acabar i a passada de Guiti, que li enviava la pilota que el Còrdova tenia després de temps mort a 40 segons. Els locals havien perdut la pilota i van llançar fora el posterior servei. Els sarrianencs havien arribat bé al final amb els gols de Pórtulas, Mariscal i Popi (19-21) i les aturades de Guiti, que només encaixava de 6 metres.

Nitu Pórtulas es va convertir en el primer golejador del Sarrià en la categoria. El segon també va ser d’ell (1-2) i, després, el Còrdova va fer un parcial de 6-0 que trencaria Adrià Serrano (6-3 al 12’). Roc Segarra i David Mariscal es van apuntar a la reacció (6-5) i, Fina, ajustava més el resultat (9-8). En la segona meitat Ballester tornava a posar al davant el Sarrià (13-14), que va entrar en un intercanvi sempre favorable.

“Ells han començat millor, però hem reaccionat i amb la defensa al final a cara o creu hem pogut sortir al contraatac i fer el gol”, sintetitza Salva Puig, que en el seu debut a la banqueta a plata dona valor a la tasca del seu equip: “Hem notat els nervis al principi però hem fet un partit molt correcte en una pista molt complicada. Tornem amb dos punts molt importants”.

 

L'ESPORTIU