El Sarrià fa història superant la primera ronda de Copa (32-28)

El conjunt entrenat per Salva Puig ha derrotat a l'Antequera i jugarà la segona ronda contra un equip ASOBAL

28.09.2019 | 20:16

El Sarrià ha tornat a fer història aquesta tarda imposant-se en la primera ronda de Copa a l'Antequera (32-28) i classificant-se, d'aquesta manera, per enfrontar-se en la següent ronda a un equip ASOBAL.

Ha estat un partit molt igualat i que s'ha decidit en els últims 10 minuts. En la primera part, els locals, han arribat a perdre per 3 gols (13-16), tot i que al descans s'hi ha arribat amb empat a 17. I així d'igualat s'ha mantingut el partit en el segon temps. 

Cap dels dos equips aconseguia agafar avantatges de més d'un gol durant els primers 20 minuts. Amb empat a 26, els de Salva Puig han fet un parcial de 5-0 (31-26), que ha deixat els visitants molt tocants en els tres minuts i mig que quedaven de partit. Així, els sarrianecs han mantingut l'avantatge i han aconseguit imposar-se després dels 60 minuts de joc (32-28)