Cop d’efecte del Sarrià en un camp força complicat

Handbol. Segon triomf a domicili dels homes de Salva Puig i contra un dels candidats a l’ascens en la lliga Asobal en un gran encontre, en què Pere Arnau va exhibir-se amb 10 gols 

  • Arnau Rovira va fer ahir quatre gols LLUÍS ROMERO.

V. DE ARANDA 27SARRIÀ 29

ARANDA:Vega, Leonel, Haddouche (2), Calleja, Grandi (2), López (4), Abajo, Linares, Megías (4), Llorens (3), Garajonay, Del Val, García (3), Novais (4), Elustondo (1) i Pombo (4).SARRIÀ:Guitart, Alemán, Pórtulas (2), March, Fina, Segarra (2), Arnau (10), Ballester (1), Mariscal (4), Garcia (1), Moreno, Rovira (4), Serrano (1), Torres (3), Teixidor (1) i Vicente.PARCIALS:3-2, 6-4, 8-6, 9-8, 11-10, 12-13; 14-16, 16-17, 19-20, 20-23, 23-25 i 27-29.ÀRBITRES:García i Rodríguez. Exclusions a March, Segarra i Garcia del Sarrià.

Segon triomf del debutant Unió Esportiva Sarrià, també fora de casa i en aquest cas contra un dels favorits a l’ascens. Els de Salva Puig, tot i el 7-4 i 8-5 inicial, passats els deu primers minuts de partit, mai no van perdre la concentració ni l’agressivitat. Va ser Pere Arnau, ahir estel·lar amb 10 gols, que va empatar el matx als vint minuts començant gairebé la seva particular exhibició. L’exclusió de Grandi prop del descans permetia al català, amb dos gols seguits, deixar el Sarrià per davant en el marcador, per primer cop, en el descans (12-13).

En la segona era Megías que deixava la pista. També ho aprofitaven els visitants per mantenir la iniciativa (15-17) als nou minuts. El 20-23 a deu minuts del final obligava el Villa de Aranda a demanar un temps mort, ja que s’encenien totes les alarmes. No va afluixar el Sarrià que, amb 24-28 i a tres minuts per al final, va saber aguantar la pressió local i endur-se la victòria.

L'ESPORTIU