El Campus d'Handbol UE Sarrià ofereix la possibilitat de gaudir de l'handbol durant l’estiu! És la oportunitat perfecta per passar-s’ho bé jugant a l’esport que a dut la UES a la divisió d'honor plata!

Lloc: PAVELLÓ DE L’UE SARRIÀ
Dates: DEL 29 DE JUNY AL 31 DE JULIOL

Edat: de 6 a 16 anys

INSCRIPCIÓ: descarrega'l aquí i envia’l a promocio@unigirona.cat

Més informació al 972 64 78 66 o a promocio@unigirona.cat

Organitza: Unió Esportiva Sarrià i Uni Girona CB

Informació general CAMPUS HANDBOL SARRIÀ 2020

  CAMPUS D'HANDBOL SARRIÀ DE TER

 

La UE Sarria i l’Unigirona CB, com a entitats organitzadores us donem la benvinguda  i us agraïm la confiança en aquesta primera edició del campus.

A continuació us detallem una sèrie d’informacions que poden ser del vostre interès.

 

1 . INSCRIPCIÓ

  1. El procés d’inscripció s’ha adaptat a les mesures sanitàries per fer front a la COVID 19, us el detallem a continuació:1. Descarrega’t el formulari d’inscripció al web dels clubs www.unigirona.cat o www.unioesportivasarria.com i omple’l amb les teves dades. (Amb l’Adobe acrobat el pots editar i escriure a sobre). Llegeix atentament el qüestionari sanitari i els requisits de prevenció davant la COVID 19 per poder participar-hi. Els pares o tutors dels participants han de signar obligatòriament la declaració responsable, a més de l’autorització per participar en l'activitat. 

2. Efectua un pagament de 30 € en concepte de reserva de plaça al compte Unigirona Caixabank

ES31 2100 8133 1422 0003 972. 

3. Envia el formulari i el justificant de pagament dels 30 € per e-mail a: promocio@unigirona.cat

(de moment no es pot fer de forma presencial a les oficines dels clubs). 

4. Et respondrem per e-mail i t’assignarem una plaça provisional segons l’ordre d’arribada de la documentació. 

5. Quan avancem en les fases de desescalada i les autoritats sanitàries autoritzin definitivament la realització de les activitats d’estiu per la mainada, us informarem d’aquest fet per e-mail. 

6. En aquest moment ja podreu formalitzar finalment la inscripció, efectuar el pagament

(l’import de l’activitat en l’opció escollida menys els 30 € de paga i senyal), en un termini de

2-3 dies i enviar el justificant de pagament a promocio@unigirona.cat. També la resta de la

documentació actualitzada que us quedi pendent, amb foto de la targeta sanitària i el llibre de

vacunes.

 

7. Una vegada complerts els tràmits us confirmarem la plaça definitiva. 

Condicions de devolució:

             -Els 30€ de paga i senyal no es retornaran en el cas que no s’acabi de formalitzar la inscripció per

causes particulars dels inscrits.

 -En el cas de declaració de l’estat d’alarma o de retrocés en la fase de desescalada per part de les autoritats sanitàries en les quals no s’autoritzi la    realització de les activitats d’estiu per infants, es retornaran íntegrament tots els imports rebuts per part del club (a excepció de les comissions bancàries, si fos el cas). 

-Una vegada començada l’activitat, en el cas d’haver d’aplicar mesures de confinament per simptomatologia de COVID 19, o contacte amb diagnosticats positius, el club aplicarà els protocols marcats per l’administració pública pel que fa a la devolució de quotes. 

 

2.ESPAIS

Farem servir el pavelló de la UE Sarrià, la piscina municipal al costat del centre cívic La Cooperativa i altres pistes exteriors i espais de lleure. El servei de menjador es realitzarà en una zona condicionada al pavelló municipal de Sarrià de Ter.

 3. ENTRADES / SORTIDES

L’horari de l’activitat és de 9 h a 17 h i hi ha diferents opcions horàries per a escollir.

Si necessiteu, hi ha disponible un servei despertador, a partir de les 8 h fins a les 9 h, hora d’inici del campus. Servei disponible amb un mínim de 6 inscrits per torn setmanal.

Es prega ser puntuals en els horaris d’entrada i sortida.

Si voleu que els nens/nenes, surtin sols, ens heu d’autoritzar marcant la casella corresponent a la mateixa inscripció.

 

 4. QUÈ CAL PORTAR. 

-Roba esportiva.

-Recomanable portar  motxilla amb roba esportiva de recanvi.

-Calçat específic d'handbol o vambes esportives.

-Esmorzar i aigua.

-Dies de piscina: cal que portin banyador, xancles, tovallola i crema solar.

-Mòbils: pels nois/es més grans que venen sols i porten mòbil, és obligatori tenir-lo apagat durant la durada de l’activitat. En cas d’ús necessari s’ha de demanar permís al seu monitor/a.

 

5. SERVEI DE MENJADOR. 

Oferirem el servei a través de Catering Vilanova SL. Uns dies abans penjarem el menú previst al tauler d’anuncis i si ens ho demaneu, el podem fer arribar per mail.

-En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària, cal que ens ho feu saber a través del qüestionari sanitari i no està de més que aviseu personalment al coordinador del casal.

Pels inscrits amb l’opció de matí i tarda sense dinar, hi ha la possibilitat de fer àpats en dies determinats, amb un preu de 8 €/dia.

 

6. PISCINA.  

Farem servir la piscina municipal de Sarrià de Ter, dos dies per setmana, en horari de migdia, encara per determinar. Els monitors els ho recordaran als participants el dia abans. El desplaçament entre pavelló i piscina, uns 10 minuts, es realitzarà a peu. La piscina disposa d’un socorrista municipal. Tots els grups aniran acompanyats en tot moment pels seus respectius monitors.

 

7. SALUT

El campus té contractada una assegurança d’accidents que inclou  responsabilitat civil amb la Fundació de Pere Tarrés, Grup Catalana Occident, que cobreix l’atenció mèdica en cas d’incidents en el transcurs de l’activitat.  L’assegurança cobreix la primera visita i l’atenció sanitària a un centre mèdic (també intervencions quirúrgiques si fos necessari). El posterior seguiment correspon als pares a través de SS o les seves pòlisses de salut privades.

 

El centre recomanat és:

-Clínica Girona, C/ Joan Maragall, 26,  17002   Girona  972 210 400

 

El protocol que seguim en cas d’accident, és el següent:

-Primera atenció per part dels responsables de salut de l’activitat, que farà una primera exploració i valorarà el procediment a seguir.

-Comprovació de la fitxa sanitària corresponent a l’estat de salut, medicacions i al·lèrgies.

-En cas que considerem que es requereix atenció mèdica i trasllat a un centre mèdic especialitzat, es trucarà als telèfons que ens heu facilitat en el qüestionari sanitari.

-Si no es trobés a ningú en aquests telèfons o no poguéssiu venir,  trucaríem  al 112 per sol·licitar assistència i procediríem al trasllat de l’accidentat a l’Hospital Josep Trueta, molt a prop del pavelló. El nen/a sempre anirà acompanyat per personal del campus.

-Si veniu a recollir el nen/a personalment, podeu escollir a quin centre mèdic portar-lo.

En principi no es subministrarà cap medicament per part dels monitors en  l’horari de l’activitat, si fos estrictament necessari cal que ens signeu una autorització, especificant el medicament, horari, dosi, etc.

És important que ens feu arribar el llibre de vacunes, degut al cas de diftèria  d’Olot fa uns anys.  Atenció, no es obligatori que estiguin al dia en el seu Pla de vacunació. Però si algun nen/a no està al corrent del Pla de vacunació continuada, es recomana que ens ho feu saber als responsables, per si aparegués algun brot de malaltia infecciosa, poder estar al cas.

 

MESURES COVID 19

Per poder participar en el campus, els inscrits han de complir els següents requisits per a preservar la salut del grup, com són:

-Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID 19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós. Per a reincorporar-se de nou a l’activitat els infants han d’estar asimptomàtics durant 48 h en el cas de simptomatologia no COVID 19 i 14 dies quan es tracti de simptomatologia compatible.

 

-No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

 

-Calendari vacunal actualitzat (exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament). Requisit per a la inscripció. En el cas d’infants no vacunats o infants amb el calendari pendent d’actualització, caldrà garantir un interval mínim de quinze dies entre la vacunació i l’inici de l’activitat.

 

-En infants o adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual la idoneïtats de participar en determinats tipus d’activitats, donat que son població de major risc enfront a la COVID 19.

 

 

8. PLANIFICACIÓ GENERAL D’ACTIVITATS

7’50h-9h:        Servei despertador.

9h-11h:           Sessió entrenament general.

11h:                Break (descans)

11’30-13h:      Sessió entrenament específic. /Piscina.

13h:         Sortida dels inscrits que no dinen al campus.

13h-15h          Menjador

15h:                Entrada dels inscrits que no dinen al campus.

15-17h:           Sessió de tarda, campionats, partits.

17h             Sortida de tarda.

 

9. PROGRAMA

El primer dia de cada torn,  definirem els diferents  grups de treball, tenint en compte l’edat i el nivell esportiu i farem l’assignació dels entrenadors a cada grup.

El programa d’entrenaments d’handbol s’adaptarà a les recomanacions de les autoritats sanitàries, pel que fa a ràtios, distàncies de seguretat, etc.

 

10. ENTRENADORS

La direcció de l’activitat està a càrrec d’en Xavi Fernàndez, exjugador professional de l’ACB i entrenador nacional per la FEB.

La coordinació esportiva específica d'handbol anirà a càrrec d’en Josep Espar, exjugador professional d’handbol i secretari tècnic de la UE Sarrià.

Els entrenadors dels diferents grups seran titulats per part de la Federació catalana d'handbol, complint la normativa de lleure de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de l’esport.

 

12. CONTACTE I ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Oficines Unigirona: 972 64 78 66

Pavelló UE Sarrià: 972 17 15 10  

Coordinador: Josep Espar ues@uesarria.cat

Administració: Carla Jou  627 035 548,  carla@unigirona.cat

Direcció: Xavi Fernández  607 84 59 11   direccio@unigirona.cat

Blog amb informació específica del campus: 

 

Per resoldre dubtes o qüestions particulars us podeu adreçar via mail.

Gràcies