Descarga
DOCUMENTACIÓ SOCI
VOLS VEURE L'EQUIP JUGAR A PLATA I PASSAR A FORMAR PART DE LA NOSTRA FAMILIA.
AQUÍ POTS DESCARREGAR LA DOCUMENTACIÓ, OMPLIR-LA I ENVIAR-LA AL CLUB
AL NOSTRE CORREU WEB: ues@uesarria.cat
Alta SOCI.docx
Documento Microsoft Word 72.5 KB

FES-TE SOCI

CAMPANYA PLATA
CAMPANYA PLATA

DADES CLUB

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ


Domicili social:C/ Germans Ensesa, 3 – 17840 SARRIÀ DE TER

Pavelló:Pavelló Sarrià


PREU DEL CARNET

FAMILIAR 120€

INDIVIDUAL 85€

JUBILATS 42€


Benvolguts socis,

Aquesta propera temporada tenim la gran sort i el gran repte de disputar la lliga de divisió d’honor plata.

Tal i com es va informar a l’assemblea de socis del 28 de juny, aquest fet suposa un increment extra del nostre pressupost del voltant de 100.000 euros.

Per tal de fer front a una part d’aquestes despeses, la junta de la UES ha ideat un sistema per evitar una “derrama” als socis: la venda de targetes del sorteig de l’Euromillones.

Durant la temporada passada es van vendre aquestes targetes a un preu de 5 euros per tarja amb el logo i els números de la Unió Esportiva Sarrià i gràcies a això es van aconseguir importants ingressos pel nostre club. Aquesta targeta donava dret a participar durant 5 mesos al sorteig de l’Euromillones sense la necessitat de preocupar-se de res ja que el club s’encarregava de fer l’aposta setmanalment.

És per això que a finals del mes d’agost cada soci individual o el titular de cada carnet de soci familiar rebrà un rebut bancari amb la quota de la temporada 2019-20 més 50 euros corresponents al cost de 10 targetes de l’Euromillones que permetran a 10 persones poder jugar als nostres números durant 5 mesos. Més endavant, durant el mes de gener es girarà un altre rebut de 50 euros més per jugar de març a juliol.

Com puc recuperar els diners de l’Euromillones?

Si vens les targetes a 10 persones recuperaràs els 50 euros invertits i si no les vols vendre sempre te les pots quedar i ser tu qui participi en el sorteig.

 

A partir de l’1 de setembre podreu recollir al pavelló les targetes de l’Euromillones i el carnet de soci que serà imprescindible per veure jugar el primer equip.

Per a qualsevol dubte ens teniu a la vostra disposició.

Moltes gràcies.

Sarrià de Ter a 19 de juliol de 2019

CARNET SOCI
CARNET SOCI