Escola esportiva

La UES sempre ha estat un club esportiu molt important a Sarrià de Ter, compromès amb el poble i amb totes les persones vinculades al club. Jugadors, tècnics i afició sempre s’han caracteritzat per la passió que transmetien a la pista o a la grada.

 

Aquests darrers anys, la Unió Esportiva Sarrià ha acumulat grans èxits esportius, sobretot en les categories de base. Aquests èxits esportius es poden relacionar a molts aspectes o condicions especials que s’hagin pogut donar, tot i així, des del club sabem que l’èxit esportiu és gràcies al treball i a la dedicació de tots els nens i tots els entrenadors. 

 

Conscients de la importància que té la organització de la base, hem decidit crear una estructura sòlida, tot i que també flexible, clara i transparent. Consolidar i

dissenyar una escola esportiva que ajudi a estructurar els objectius d’aprenentatge i els continguts de treball per cada etapa dels jugadors o les jugadores, una escola esportiva amb principis solidaris i amb vocació educativa, que afavoreixi les

relacions, la convivència i la inclusió social de tots els qui participen, que assoleixi

formar els millors jugadors i  a les millors persones.

Per últim, és important destacar que la relació de l’escola esportiva amb tot l’entorn que l’envolta és molt important.

Les famílies, el club, el poble, les escoles, els entrenadors, etc. Aquests marcaran les condicions del camí que els nostres nens i nenes tindran durant la seva etapa evolutiva dins del club. 

Aquesta temporada per primer cop disposarem d'equips femenins en totes les categories, des d'aquí animar a totes les jugadores que vulguin probar es posin en contacte amb el club.

Us podeu inscriure directament en el nostre aplicatiu clicant en el següent boto