Campus handbol U.E.Sarrià

CAMPUS D’HANDBOL SARRIÀ DE TER

 

L’Unigirona CB i la Unió Esportiva Sarrià com a entitats organitzadores us donem la benvinguda i us agraïm la confiança en aquesta tercera edició del campus..

A continuació us detallem una sèrie d’informacions que poden ser del vostre interès.

 

1 .INSCRIPCIÓ.

 

  1. Descarrega’t el formulari d’inscripció al web dels clubs www.unigirona.cat ó www.unioesportivasarria.com i emplena’l amb les vostres dades. (Amb l’Adobe acrobat el podràs editar i escriure a sobre). Llegeix atentament i complementa el qüestionari sanitari. És obligatòria la signatura a la declaració responsable per part dels pares dels participants, a més de l’autorització per participar a l’activitat.

  2. Efectua el pagament del total de l’activitat via transferència bancària al Nº de CC Unigirona: Caixabank ES31 2100 8133 1422 0003 9720

  3. Envia el formulari, el justificant de pagament, foto de la targeta sanitària i el llibre de vacunes a promocio@unigirona.cat . Si ho prefereixes t’atendrem personalment a les oficines del club al pavelló de Girona Fontajau, prèvia trucada per concertar hora.

  4. Una vegada complerts els tràmits us confirmarem la plaça definitiva.

 

Condicions de devolució:

Condicions de devolució (després del pagament i de la confirmació de la inscripció):

- Devolució del 80% de l’import de la inscripció en anul·lacions fins l’1 de juny de 2023.

- Devolució del 50% de l’import de la inscripció en anul·lacions del 2 al 23 de juny. A partir del 25 de juny no es retornaran els diners en cap cas (tampoc en cas de lesió). Si un participant no pot assistir per qualsevol circumstància es podrà modificar la inscripció perquè la plaça sigui ocupada per un amic, familiar, etc.

 

2.ESPAIS.

Farem servir el Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, la piscina municipal al costat del centre cívic La Cooperativa i altres pistes exteriors i espais de lleure. Cada grup de convivència farà servir un espai propi, sense contacte amb els altres grups. El servei de menjador es realitzarà a la zona del bar del pavelló de la UE Sarrià.

 

3. ENTRADES / SORTIDES.

-Es prega evitar les aglomeracions de públic.

-L’horari és des de les 8’45h a les 9h. A les sortides si us plau sigueu puntuals.

-Les entrades i sortides sempre, es faran per la porta assignada a cada grup (Carrer Germans Ensesa Pujadas / Carrer de les Lloses). Es prega a les famílies que esperin fora.

-Si el vostre fill/a pot sortir sol, ens ho heu d’autoritzar per escrit.

 

 

4. QUÈ CAL PORTAR.

-Roba esportiva, recomanable muda de recanvi, (roba esportiva).

-Obligatori portar motxilla per guardar els estris personals.

-Calçat específic d’handbol o vambes esportives.

-Esmorzar i aigua, (cantimplora o ampolla). Es recomana no compartir l’aigua amb els companys.

-Dies de piscina, cal que portin banyador, xancles, tovallola i crema solar.

-Mòbils: pels nois/es més grans que venen sols i porten mòbil, és obligatori tenir-lo apagat durant la durada de l’activitat. En cas d’ús necessari s’ha de demanar permís al seu monitor/a.

 

5. SERVEI DE MENJADOR.

Oferirem el servei a través de Catering Vilanova SL. Uns dies abans penjarem el menú previst al tauler d’anuncis i si ens ho demaneu el podem fer arribar per mail.

-En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària, cal que ens ho feu saber a través del qüestionari sanitari i no està de més que aviseu personalment al coordinador del casal.

Pels inscrits amb l’opció de matí i tarda sense dinar, hi ha la possibilitat de fer àpats en dies determinats, amb un preu de 8 €/dia.

 

6. PISCINA.

Farem servir la piscina municipal de Sarrià de Ter, els dimarts i dijous de les 11:05 a 12:25.

Els monitors ho recordaran als participants el dia abans.

El desplaçament entre pavelló i piscina, uns 10 minuts, es realitzarà a peu. La piscina disposa d’un socorrista municipal. Tots els grups aniran acompanyats en tot moment pels seus respectius monitors.

 

7. SALUT

El campus té contractada una assegurança d’accidents que inclou responsabilitat civil amb la Fundació de Pere Tarrés, Grup Catalana Occident, que cobreix l’atenció mèdica en cas d’incidents en el transcurs de l’activitat. L’assegurança cobreix la primera visita i l’atenció sanitària a un centre mèdic (també intervencions quirúrgiques si fos necessari). El posterior seguiment correspon als pares a través de SS o les seves pòlisses de salut privades.

 

El centre recomanat és:

-Clínica Girona, C/ Barcelona, 206,  17005 Girona 972 010 300

 

El protocol que seguim en cas d’accident, és el següent:

-Primera atenció per part dels responsables de salut de l’activitat, que farà una primera exploració i valorarà el procediment a seguir .

-Comprovació de la fitxa sanitària corresponent amb l’estat de salut, medicacions i al·lèrgies.

-En cas que considerem que es requereix atenció mèdica i trasllat a un centre mèdic especialitzat, es trucarà als telèfons de contacte que ens heu facilitat en el qüestionari sanitari.

-Si no es trobés a ningú en aquests telèfons o no poguéssiu venir, trucaríem al 112 per sol·licitar assistència i procediríem al trasllat de l’accidentat a l’Hospital Josep Trueta, molt a prop del pavelló. El nen/a sempre anirà acompanyat per personal del campus.

-Si veniu a recollir el nen/a personalment, podeu escollir a quin centre mèdic portar-lo.

En principi no es subministrarà cap medicament per part dels monitors en l’horari de l’activitat, si fos estrictament necessari cal que ens signeu una autorització, especificant el medicament, horari, dosi, etc.

 

 

8. PLANNING GENERAL D’ACTIVITATS

7’50h-9h: Servei despertador.

9h-11h: Sessió entrenament general.

11h: Break

11’30-13h: Sessió entrenament específic / Activitat de Lleure / Piscina.

13h: Sortida inscrits que no dinen al campus.

13h-15h: Menjador

15h: Entrada inscrits de tarda que no dinen al campus.

15-17h: Sessió de tarda, campionats, competicions, partits.

 

 

9. PROGRAMA

El primer dia de cada torn setmanal, definirem els diferents grups de treball, tenint en compte l’edat i el nivell esportiu i farem l’assignació dels entrenadors a cada grup.

El programa d’entrenaments d’handbol s’adaptarà a les recomanacions de les autoritats sanitàries i la secretaria general de l’esport en quant a activitats, ràtios, distàncies de seguretat, etc.

 

10. RECURSOS HUMANS

La direcció de l’activitat està a càrrec de l’Unigirona i la UES.

La coordinació esportiva específica de handbol anirà a càrrec d’en Josep Espar, ex jugador professional d’handbol, secretari tècnic de la UE Sarrià.

Els entrenadors dels diferents grups seran titulats per part de la Federació Catalana d’Handbol, complint la normativa de lleure de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de l’esport.

 

12. CONTACTE I ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Per més informació i resoldre dubtes teniu les dades de contacte a continuació.

Oficines Unigirona: 972 64 78 66 / 696 79 87 59

Pavelló UE Sarrià: 972 17 15 10

Coordinador Tècnic UE Sarrià: Josep Espar, 637438862, casalunioesportivasarria@gmail.com

Administració: Laura Hernandez comptabilitat@unigirona.cat

Direcció Unigirona: Xavi Fernández 607 84 59 11, direccio@unigirona.cat

 

Blog amb informació específica del campus: www.unioesportivasarria.com