PROJECTE UES LEGENDS


Aquest és un projecte de club, un club basat en la seva “cantera”, un planter que ha donat molts fruits al llarg de tots aquests anys, i en són molts els jugadors/es que han passat per les diferents categories del nostre club. És per això que volem fer una base de dades amb tota aquesta gent que heu aportat un granet o una muntanya de sorra a la història del nostre club. Ja sigui al GDNS de Montserrat (el SATER formava part del Montserrat), a l'ADC de Sarrià de dalt o a la UE Sarrià. Tots formem part del club.

Volem conèixer tot aquest teixit i per això volem mirar d'aconseguir ser el màxim de gent, per intentar acostar-nos el més possible a tothom qui ha format part d'aquest club, reconèixer la seva tasca, el seu esforç i la seva implicació.

Un projecte que haurem de fer entre tots, ja que sinó no arribarà a bon port, hem de fer equip..., fer pinya.... entre tots intentar recordar i buscar aquells companys d'equip que vàrem tenir i registrar-los, per estar tots aquí.

El club durant tots aquests anys s'ha sustentat pels seus jugadors/es i volem que així segueixi.

 

El nostre club durant la seva história no només ha sigut un club de "balonmano" també formen part de la història altres esports com, el patinatge, natació, muntanya....

Serem capaços d'aconseguir entre tots aquest repte? Som-hi!!! Endavant Sarrià!!!

 


Consulta el llistat d'adhesions al projecte UES LEGENDS aquí


Per qualsevol aportació o comentari us podeu adreçar a ueslegends@gmail.com

 

També per nosaltres es important qualsevol document que ens pogueu aportar, ja siguin fotografies, videos, fitxes, samarretes,... qualsevol cosa relacionada amb el nostre club. No ho dubtis i ens ho fas arribar a ueslegends@gmail.com


HAS VESTIT LA SAMARRETA D'AQUEST CLUB? REGISTRA'T

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.