EL CLUB

Són més de 60 anys, i la unió esportiva Sarrià, en l’actualitat, esta formada per un grup de més de 350 esportistes, entre jugadors /res, entrenadors, delegats... Repartits entre totes les categories I edats I gènere: benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, equips sèniors Masculins i femenins...Recolzada per una massa social de més de 850 socis, que EN PROPORCIÓ Al NÚMERO D’HABITANTS DE LA POBLACIÓ, representa UNA DE LES MÉS ALTES de Catalunya a nivell de clubs.

 

Quan arriba el cap de setmana, el pavelló es convert eix en punt de trobada de gent que li agrada gaudir d’un bon matx d’handbol, i d’equips d’arreu de Catalunya, de l’estat espanyol, i fins i tot, de tant en tant, d’equips d’arreu del món. Al llarg d’un cap de setmana poden arribar a passar per les nostres instal·lacions, més d’un miler de persones.La màxima assistència s’assoleix en els partits del primer equip, que juga a divisió d'honor Plata, on de forma regular és manté una assistència aproximada de mig miler de persones, per veure i gaudir dels partits de Plata. El nostre equip d’handbol, la U.E Sarrià.

Els equips de base de la unió esportiva Sarrià es desplacen a jugar per tot Catalunya, (GIRONA, Barcelona, Lleida i Tarragona), els nostre club és present gairebé a totes les comarques catalanes. Els partits són, en lliga regular, a doble volta (partits d’anada i de tornada), per tant ens fem conèixer arreu.

HISTÓRIA DE L’UNIÓ ESPORTIVA SARRIÁ

 

La historia de la Unió Esportiva Sarrià d’handbol, com a tal, es comença a escriure quan el 1977 es van fusionar els dos clubs que ja existien aleshores a Sarriá de Ter, el Grupo Deportivo Nuestra Señora de Montserrat, que existia des del 1955 i l’Agrupación Deportiva Cultural, que ho feia des del 1956. Després d’una mica més de vint anys d’història d’ambdues agrupacions, van decidir unificarse i crear un sol club, la Unió Esportiva Sarriá. El seu primer president va ser Josep Mir, i el mateix any de la fundació al 1977 van inagurar el Pavelló Poliesportiu Sarriá I. La construcció d’aquest terreny de joc va ser posible gràcies a la col.laboració de tot el poble, tant amb aportacions económiques com col.laborant amb les tasques de construcció. A poc a poc l’handbol es va convertir en una tradició i, des de fa més de seixanta anys, és l’esport del poble sarrianenc. Actualment el primer equip milita a Divisió d'honor Plata i es nudreix, basicàment, de jugadors de la seva base formats a les categories inferiors del club. A Sarriá de Ter l’handbol segueix tenint tota una població al darrera que recolza el club i aixó s’aprofita per treballar de la millor manera posible tots els seus equips de base, que sempre estàn entre els millors de Catalunya.

ARXIU HISTÒRIC

 

 

Fes clic a la imatge per anar al bloc de Xavi Rodriguez.

L'història de la UES i Sarrià de Ter


TEMPORADA 2010/2011 UN ANY HISTÒRIC

Videos / Canal Youtube

Visita el nostre canal de Youtube per veure tots els vídeos
Fes click per veure tots els vídeos