Campus handbol U.E.Sarrià

CAMPUS D’HANDBOL SARRIÀ DE TER


L’Unigirona CB i la Unió Esportiva Sarrià com a entitats organitzadores us donem la benvinguda  i us agraïm la confiança en aquesta segona edició del campus.

A continuació us detallem una sèrie d’informacions que poden ser del vostre interès.

Teniu informació detallada dels diferents protocols al web www.unioesportivasarria.comwww.unigirona.cat i també a https://www.estiuamblleure.cat/ca/consells-per-a-les-families/ 

 

1 .INSCRIPCIÓ.  

 

  • Descarrega’t el formulari d’inscripció al web dels clubs www.unigirona.cat ó www.unioesportivasarria.com   i emplena’l amb les vostres dades. (Amb l’Adobe acrobat el podràs editar i escriure a sobre). Llegeix atentament el qüestionari sanitari i els requisits de prevenció davant el COVID 19 per poder participar. És obligatòria la signatura a la declaració responsable per part dels pares dels participants, a més de l’autorització per participar a l’activitat.
  • Efectua el pagament del total de l’activitat via transferència bancària al Nº de CC Unigirona:  Caixabank ES25 2100 9046 9602 0008 4318 
  • Envia el formulari, el justificant de pagament,  foto de la targeta sanitària i el llibre de vacunes a promocio@unigirona.cat . Si no tens altra opció t’atendrem personalment a les oficines del club al pavelló de Girona Fontajau, (obligatori mascareta i complint les mesures sanitàries corresponents).
  • Una vegada complerts els tràmits us confirmarem la plaça definitiva. 

 

Condicions de devolució: 

-Una vegada començada l’activitat, en el cas d’haver d’aplicar mesures de confinament per simptomatologia de COVID 19, ó contacte estret amb diagnosticats positius, el club aplicarà la devolució de l’import corresponent al servei no prestat, (la part proporcional segons els dies que no farà l’activitat). (Imprescindible justificants corresponents).

Condicions de devolució (després del pagament i de la confirmació de la inscripció): 

- Devolució del 80% de l’import de la inscripció en anul·lacions fins l’1 de juny de 2021. 

- Devolució del 50% de l’import de la inscripció en anul·lacions del 2 al 24 de juny. A partir del 24 de juny no es retornaran els diners en cap cas (tampoc en cas de lesió). Si un participant no pot assistir per qualsevol circumstància es podrà modificar la inscripció perquè la plaça sigui ocupada per un amic, familiar, etc.

 

2.ESPAIS. 

Farem servir el Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, la piscina municipal al costat del centre cívic La Cooperativa i altres pistes exteriors (Pla de Vinyers, Pla de l'Horta, Institut) i espais de lleure. Cada grup de convivència farà servir un espai propi, sense contacte amb els altres grups. El servei de menjador es realitzarà a la zona del bar del pavelló de la UE Sarrià.

 

3. ENTRADES / SORTIDES. 

-Es prega evitar les aglomeracions de públic. 

-L’horari d’entrada es flexibilitza, des de les 8’45h a les 9’05h. A les sortides si us plau sigueu puntuals. Cada grup tindrà una porta d'entrada (que serà la mateixa que la de sortida).

-És obligatori l’ús de la mascareta a l’entrada i sortida de l’activitat, tan pel participant com dels familiars que el venen a recollir.

-Les entrades i sortides sempre, es faran per la porta assignada a cada grup (Carrer Germans Ensesa Pujadas / Carrer de les Lloses). Es prega a les famílies que esperin fora.

-S’efectuarà un control de temperatura a l’accés a la instal·lació i un registre diari de la temperatura de tots els participants. Recordeu que és important que preneu la temperatura a casa cada matí per evitar riscos innecessaris. 

-Si el vostre fill/a pot sortir sol, ens ho heu d’autoritzar per escrit.

 

 4. QUÈ CAL PORTAR.  

-Una mascareta posada, (per entrar a la instal·lació) i una de recanvi a la motxil·la. Atenció, la mascareta als espais exteriors ja no serà necessària.

-Roba esportiva, recomanable muda de recanvi, (roba esportiva). 

-Obligatori portar motxilla per guardar els estris personals. 

-Calçat específic d’handbol o vambes esportives.

-Esmorzar i aigua, (cantimplora o ampolla). Aquest any és important ja que no podran compartir l’aigua amb els companys.

-Dies de piscina, cal que portin banyador, xancles, tovallola i crema solar. 

-Mòbils: pels nois/es més grans que venen sols i porten mòbil, és obligatori tenir-ho apagat durant la durada de l’activitat. En cas d’ús necessari s’ha de demanar permís al seu monitor/a.

- Qualsevol altre material o equipament a portar al campus es comunicarà a les famílies amb antelació.

 

 

5. SERVEI DE MENJADOR.  

Oferirem el servei a través de Catering Vilanova SL. Uns dies abans penjarem el menú previst al tauler d’anuncis i si ens ho demaneu el podem fer arribar per mail. 

-En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària, cal que ens ho feu saber a través del qüestionari sanitari i no està de més que aviseu personalment al coordinador del casal. 

Pels inscrits amb l’opció de matí i tarda sense dinar, hi ha la possibilitat de fer àpats en dies determinats, amb un preu de 8€/dia.

 

6. PISCINA.   

Farem servir la piscina municipal de Sarrià de Ter, 

dilluns i divendres de les 11:05 a 12:15

Els monitors ho recordaran als participants el dia abans. 

El desplaçament entre pavelló i piscina, uns 10 minuts, es realitzarà a peu. La piscina disposa d’un socorrista municipal. Tots els grups aniran acompanyats en tot moment pels seus respectius monitors.

 

 

7. SALUT

El campus té contractada una assegurança d’accidents que inclou  responsabilitat civil amb la Fundació de Pere Tarrés, Grup Catalana Occident, que cobreix l’atenció mèdica en cas d’incidents en el transcurs de l’activitat.  L’assegurança cobreix la primera visita i l’atenció sanitària a un centre mèdic (també intervencions quirúrgiques si fos necessari). El posterior seguiment correspon als pares a través de SS o les seves pòlisses de salut privades.

 

El centre recomanat és:

-Clínica Girona, C/ Joan Maragall, 26,  17002   Girona  972 210 400

 

El protocol que seguim en cas d’accident, és el següent: 

-Primera atenció per part dels responsables de salut de l’activitat, que farà una primera exploració i valorarà el procediment a seguir .

-Comprovació de la fitxa sanitària corresponent amb l’estat de salut, medicacions i al·lèrgies.

-En cas que considerem que es requereix atenció mèdica i trasllat a un centre mèdic especialitzat, es trucarà als telèfons que ens heu facilitat en el qüestionari sanitari.

-Si no es trobés a ningú en aquests telèfons o no poguéssiu venir,  trucaríem  al 112 per sol·licitar assistència i procediríem al trasllat de l’accidentat a l’Hospital Josep Trueta, molt a prop del pavelló. El nen/a sempre anirà acompanyat per personal del campus.

-Si veniu a recollir el nen/a personalment, podeu escollir a quin centre mèdic portar-lo.

En principi no es subministrarà cap medicament per part dels monitors en  l’horari de l’activitat, si fos estrictament necessari cal que ens signeu una autorització, especificant el medicament, horari, dosi, etc.

 

MESURES COVID 19

Per poder participar al campus, els inscrits han de complir els següents requisits per a preservar la salut del grup, com són:

-Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID 19, (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós. Per a reincorporar-se de nou a l’activitat els infants han d’estar asimptomàtics durant 48h en el cas de simptomatologia no COVID 19 i 14 dies quan es tracti de simptomatologia compatible.

 

-No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

 

-Calendari vacunal es recomana tenir-ho actualitzat. NO és obligatori, però si no està actualitzat s’haurà de presentar una declaració responsable per part de la família del participant. (Si la necessiteu tenim una declaració ja feta).

 

-En infants o adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual la idoneïtats de participar en determinats tipus d’activitats, donat que son població de major risc enfront a la COVID 19.

 

 

8. PLANNING GENERAL D’ACTIVITATS

08:45h-9:05h       Entrada

09:05h-11:00h     Sessió entrenament general.

11:00h-11:30h     Break, Esmorzar

11:30h-13:00h     Sessió entrenament específic / Activitat de Lleure  / Piscina (11:05h)

13h:00                Sortida inscrits que no dinen al campus.

13:00h-15:00h     Menjador 

15h:00                Entrada inscrits que no dinen al campus.

15:00h-17:00h     Sessió de tarda, campionats, competicions, partits.

 

 

9. PROGRAMA 

El primer dia de cada torn setmanal, definirem els diferents  grups de treball, tenint en compte l’edat i el nivell esportiu i farem l’assignació dels entrenadors a cada grup. Els grups variaran segons les setmanes depenent dels i les inscrits/es cada setmana. Mirarem de vetllar per a que nens i nenes tinguin en la mesura de les possibilitats un entorn que permeti el seu desenvolupament integral. 

El programa d’entrenaments d’handbol s’adaptarà a les recomanacions de les autoritats sanitàries, en quant a ràtios, distàncies de seguretat, etc.

A tot el material de lleure i esportiu, se li aplicarà el tractament sanitari corresponent abans i després de cada activitat. Per més detalls consulteu els protocols de neteja a la web del club.

 

10. RECURSOS HUMANS

La direcció de l’activitat està a càrrec de l’Unigirona i la UES.

La coordinació esportiva específica de handbol anirà a càrrec d’en Josep Espar, director tècnic de la UE Sarrià.

Els entrenadors dels diferents grups seran titulats per part de la Federació Catalana d’Handbol, complint la normativa de lleure de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de l’esport.

 

11. CONTACTE I ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Per més informació i resoldre dubtes la recomanació aquest estiu és fer-ho de forma telemàtica, ens podeu contactar a través del mail o whats app. Teniu les dades de contacte a continuació.

Oficines Unigirona: 972 64 78 66

Pavelló UE Sarrià: 972 17 15 10   

Coordinador Tècnic UE Sarrià: Josep Espar, 637438862, casalunioesportivasarria@gmail.com 

Administració: Carla Jou  627 035 548, carla@unigirona.cat 

Direcció Unigirona: Xavi Fernández  607 84 59 11, direccio@unigirona.cat 

 

Blog amb informació específica del campus:  

www.unioesportivasarria.com 

 

GRÀCIES PER LA CONFIANÇA

CLICA AL SEGÜENT BOTÓ PER DESCARREGAR EL FULL D'INSCRIPCIÓ

Descarga
CRITERIS GENERALS PER A L’ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS DE LLEURE EDUCATIU
Document-marc-activitats-estiu-2020-fina
Documento Adobe Acrobat 233.9 KB
Descarga
PROTOCOL DE PREVENCIÓ PER LA COVID-19
CASALS_ESTIU_Protocol_específic_vfinal-1
Documento Adobe Acrobat 576.5 KB