El Campus d'Handbol UE Sarrià ofereix la possibilitat de gaudir de l'handbol durant l’estiu! És la oportunitat perfecta per passar-s’ho bé jugant a l’esport que a dut la UES a la divisió d'honor plata!

Lloc: PAVELLÓ DE L’UE SARRIÀ
Dates: DEL 28 DE JUNY AL 30 DE JULIOL

Edat: de 6 a 16 anys

INSCRIPCIÓ: descarrega'T aquí i envia’l a promocio@unigirona.cat

Més informació al 972 64 78 66 o a promocio@unigirona.cat

Organitza: Unió Esportiva Sarrià i Uni Girona CB

Informació general CAMPUS HANDBOL SARRIÀ 2021

  CAMPUS D'HANDBOL UESARRIÀ

 

Del 28 de juny al 30 de juliol, possibilitat d’inscripció total o per setmanes, al Pavelló Municipal de Sarrià de Ter. Per nois i noies d’entre 6 i 16 anys  -nascuts entre el 2005 i 2015-  que durant l’estiu vulguin seguir millorant i i gaudint de l’handbol. Diferents nivells, d’iniciació a perfeccionament.

Entitats organitzadores: Unió Esportiva Sarrià i UNI Girona.

A continuació us detallem una sèrie d’informacions que poden ser del vostre interès.

L’Uni Girona i l’Unió Esportiva Sarrià, com entitats organitzadores, aplicaran les mesures sanitàries corresponents de la Covid-19. Més informació a https://www.unigirona.cat/wp-content/uploads/2020/05/CASALS_ESTIU_Protocol_especi%CC%81fic_vfinal-1.pdf

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Aquests són els passos a seguir en el procés d’inscripció al Campus d’estiu d’Handbol UESarrià 2021.

  1. Emplena els formularis amb les dades de cada participant el qual podràs trobar a www.unioesportivasarria.com o (utilitzant l’Adobe Acrobat el podràs emplenar digitalment). Llegeix atentament el qüestionari sanitari i els requisits de prevenció davant el COVID 19 per poder participar. És obligatòria la signatura de la declaració responsable i l’autorització per participar en les activitats per part dels pares dels participants.
  2. Efectua el pagament del total de l’opció de casal triada mitjançant transferència bancària a: ES31 2100 8133 1422 0003 9720
  3. Envia el formulari, el justificant de pagament, foto/escaneig de la targeta sanitària i el llibre de vacunes a promocio@unigirona.cat. En cas necessari, t’atendrem personalment a les oficines del club al pavelló de Girona-Fontajau, (amb mascareta, cita prèvia i sempre seguint les mesures sanitàries adequades).
  4. Una vegada complerts els passos anteriors, us confirmarem la plaça en la major brevetat possible.

 

Condicions de devolució(després del pagament i de la confirmació de la inscripció):

  • En el cas d’enduriment en les mesures de contenció de la Covid-19, on es prohibeixi la realització d’activitats d’estiu per infants, es retornaran íntegrament els imports rebuts per part del club (a excepció de les comissions bancàries).
  • Un cop començada l’activitat, en cas de confinaments de grups per simptomatologia o positius de Covid-19, el club descomptarà els protocols de devolució de quotes establerts per l’administració pública de forma proporcional a l’import proporcional corresponent al servei ofert.
  • Devolució del 80% de l’import de la inscripció en anul·lacions fins l’1 de juny de 2021.
  • Devolució del 50% de l’import de la inscripció en anul·lacions del 2 al 24 de juny de 2021.
  • A partir del 24 de juny no es retornaran els diners en cap cas (tampoc en cas de lesió). Si un participant no pot assistir per qualsevol circumstància es podrà modificar la inscripció perquè sigui ocupada per un familiar, amic..