El Campus d'Handbol UE Sarrià ofereix la possibilitat de gaudir de l'handbol durant l’estiu! És la oportunitat perfecta per passar-s’ho bé jugant a l’esport que a dut la UES a la divisió d'honor plata!

Lloc: PAVELLÓ DE L’UE SARRIÀ
Dates: DEL 27 DE JUNY AL 29 DE JULIOL

Edat: de 6 a 16 anys

INSCRIPCIÓ: descarrega'T aquí i envia’l a promocio@unigirona.cat

Més informació al 972 64 78 66 o a promocio@unigirona.cat

Organitza: Unió Esportiva Sarrià i Uni Girona CB

Informació general CAMPUS HANDBOL SARRIÀ 2022

Del 27 de juny al 29 de juliol, possibilitat d’inscripció mensual o per setmanes, al Pavelló UES i al Pavelló Municipal de Sarrià de Ter. Per nois i noies d’entre 6 i 16 anys -nascuts entre el 2006 i 2016- que durant l’estiu vulguin seguir millorant i gaudint de l’handbol. Diferents nivells, d’iniciació a perfeccionament. Entitats organitzadores: Uni Girona i Unió Esportiva Sarrià

 

INSCRIPCIÓ CAMPUS HANDBOL SARRIÀ 2022 L’Uni Girona i l’Unió Esportiva Sarrià, com entitats organitzadores, aplicaran les mesures que determinin les autoritats sanitàries respecte a la COVID-19 durant la celebració del campus d'estiu.

 

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ Aquests són els passos a seguir en el procés d’inscripció al Campus d’estiu d’Handbol Sarrià 2022. 1. Emplena els formularis amb les dades de cada participant el qual podràs trobar a www.unigirona.cat (utilitzant l’Adobe Acrobat el podràs emplenar digitalment). Llegeix atentament el qüestionari sanitari i els requisits de prevenció davant el COVID 19 per poder participar. És obligatòria la signatura de la declaració responsable i l’autorització per participar en les activitats per part dels pares dels participants. 2. Efectua el pagament del total de l’opció del campus triada mitjançant transferència bancària a: ES31 2100 8133 1422 0003 9720 3. Envia el formulari, el justificant de pagament, foto/escaneig de la targeta sanitària i el llibre de vacunes a promocio@unigirona.cat. En cas necessari, t’atendrem personalment a les oficines del club al pavelló de Girona-Fontajau. 4. Una vegada complerts els passos anteriors, us confirmarem la plaça el més aviat possible. Condicions de devolució(després del pagament i de la confirmació de la inscripció): - Devolució del 80% de l’import de la inscripció en anul·lacions fins l’1 de juny de 2022. - Devolució del 50% de l’import de la inscripció en anul·lacions del 2 al 24 de juny de 2022. - A partir del 24 de juny no es retornaran els diners en cap cas (tampoc en cas de lesió). Si un participant no pot assistir per qualsevol circumstància es podrà modificar la inscripció perquè sigui ocupada per un familiar, amic..