Gràcies a les noves mesures sanitàries del 15/10/2021, s'inhabilita el seient de plata.

L'aforament del pavelló és del 80% i s'entrarà per ordre d'arribada. Els socis podran entrar des d'una hora abans del partit i els no socis (entrada a 10 €) des de 30 minuts abans.

 


Sol·licita el teu seient de plata

MOLT IMPORTANT LLEGIR BÉ LES INDICACIONS ABANS DE LA INSCRIPCIÓ!!!!!

Omple el formulari per sol·licitar el teu seient per veure el partit de plata de la UES.
Amb les restriccions sanitàries actuals el nostre pavelló comptarem amb un aforament limitat, és per això que per venir a veure els partits caldrà una inscripció prèvia.
Les inscripcions podran ser de forma individual o en grup de dos (persona de la mateixa unitat familiar o del mateix equip).

NOMÉS PODRAN OPTAR A SEIENT ELS SOCIS DE LA UES (al corrent de pagament).

No s'acceptaran duplicats de sol·licituds, si hi ha duplicats s'anul·laran les dues inscripcions de la mateixa persona, no s'acceptaran inscripcions amb el mateix titular i beneficiari amb diferent ordre.

NO ES PODRÀ SORTIR A LA MITJA PART!!
Si les inscripcions superen el nombre de llocs disponibles, es procedirà a fer un sorteig.
Es tancaran les inscripcions el dijous a les 13:59 h.
El dijous a la nit es publicaran les llistes d'inscrits, en el cas de sorteig el divendres a les 21:00 h es penjarà el resultat del sorteig en aquesta mateixa web.
Si un dels guanyadors del seient no pot assistir, s'ha de comunicar al club abans de dissabte a les 14:00 h al correu admin@uesarria.cat, en cas de renunciar o de no presentar-se, no podrà optar al seient de plata en el pròxim partit.

Per aprofitar el màxim l'aforament hem habilitat dues zones amb un aforament màxim del 70%, sempre respectant els protocola i les mesures sanitàries actuals.

Els menors de 10 anys podran seure a la falda del pare/mare o tutor/a i no ocuparan plaça, no cal inscripció. Si s'hauran de donar les dades a l'entrada per facilitar la traçabilitat.

El primer formulari que trobareu és per les inscripcions individuals i el segon és pels grups de dos.

No es podrà accedir al pavelló sense la declaració d'autoresponsabilitat acceptada.


INSCRIPCIONS TANCADES

Tots els socis/es que s'havien inscrit tenen entrada per dissabte, qui no pugui assistir ho ha de comunicar a admin@uesarria.cat


INSCRIPCIONS INDIVIDUALS


INSCIPCIONS PER PARELLES